Het tuinontwerp beplanten

Tuinontwerpbureau De Keyser-Tuin&Landschapsarchitectuur - Adegem - Visie

Visie

Interactie staat centraal bij TuinOntwerpBureau De Keyser in Adegem. Het is steeds een uitdaging om een aangelegde tuin in relatie te brengen met de natuurlijke omgeving, architecturale elementen en de levensstijl van de bewoners.

Wij streven naar een maximale meerwaarde voor u, uw tuin en uw woning. Naast de esthetische kwaliteiten staan het functionele aspect en de duurzaamheid van het ontwerp voorop.

Groene oase

Door de creatie van ruimten en volumes ontpopt uw tuin zich tot een multifunctionele ruimte die doorheen de verschillende seizoenen haar karakter toont. Oog voor detail en een zorgvuldige plantenkeuze zijn hiervoor van groot belang. Ongeacht de gekozen stijl, de duidelijke lijnvoering in het ontwerp zorgt er voor dat uit deze diversiteit een sterke eenheid naar voor komt.

In het ontwerp wordt tevens rekening gehouden met het milieu- en onderhoudsvriendelijke karakter van de tuin. Innovatieve oplossingen en de keuze voor duurzame materialen geven de toon aan.

Contact opnemen

Neem vrijblijvend contact op met TuinOntwerpBureau De Keyser voor meer informatie, advies of een offerte. Van het tuinontwerp tot het beplanten regio Oost- en West-Vlaanderen van uw tuin, wij helpen u graag verder!

Back to Top